Puss och Gos.

 

Sällskapshundar

 
Besökare får erfara vad ordet sällskapshund vill säga när de möter Elva och Kapten.

Familjehundar

 
Kapten och Elva gillar att ha folk omkring sig så det blir trevligt när vi får besök av Signe som skrattar så gott när de slickar henne på kinden.
 

Den utlovade promenaden..

... såg ut ungefär så här och tog ganska exakt två timmar. Vi gjorde lite trick(t.ex "dansa", "stanna" på håll samt att hoppa upp på stenar osv). Elva fick träna lite på att gå i koppel också. Det är inte hennes starkaste sida nämligen, men det blir bättre för varje gång.
 
 
 

Sunny days.

Det har varit mycket för familjen Andersson som ska ha fixats och trixats med den senaste tiden. Hundarna har tyvärr fått bli lite eftersatta.
 
Vi har i alla fall hunnit med att borsta pälsar, klippa klor och tagit en och annan springtur mellan allt plugg och stallbygge och så vidare.
 
Men nu - nu ska de bli ordentligt bortskämda med en rejäl långpromenad i höstsolen.
 

Höstbad i sommarviken.

Igår kväll tog jag och lillasyster med hundarna till den närbeliggande sjön där vi i somras badat många gånger. Vattnet var nu inte fullt så varmt som för några veckor sedan men hundarna var lika glada för det. Och matte hade visst inte heller något större bekymmer med den knappa vattentemperaturen.
 
 

Höstig tjej.

Elva har fått ett nytt täcke. Visst passar det henne bra ? (:
 

Inte riktigt som vi tänkt oss.

Det kan vara så att redaktionen utlovat lite för mycket gällande detta med mer frekventa uppdateringar. Livet på landet går sin gilla gång, men tid för bloggandet verkar det inte finnas särskilt mycket av.
 
Men vi mår gott, hela flocken.
 
 
Hundarna sover numer inne om nätterna, mitt i mattes flyttkaos.

RSS 2.0